-

Priser

Årskort 3600:-
Halvårskort 2100:-
Månadskort 450:-
10 ggr kort 700:-
Gyminstruktion 150:-

Studentpris

Årskort 3200:-
Halvårskort 1800:-
Månadskort 450:-

Vi erbjuder även
personlig träning.

Öppettider

Gymmet är öppet 05.00-23.00 365 dagar om året.
Receptionen är öppen för kortförsäljning mm.
13.00-18.00

Hitta hit

Adress:
Börjegatan 66
In på gården bakom varuhuset
Mix Mix.

Leta efter det

Jan
30

Kort om Antoni

Skriven av admin

Svensk mästare

Antoni är född och uppvuxen i närheten av Nice i Frankrike. Hans familj kommer ursprungligen från Algeriet och idag lever hans pappa och sju, av nio, syskon där. En bror bor i Paris och en i Uppsala. 

Antoni drabbades av en ryggmärgsskada som gjorde att han hamnade i rullstol när han var tjugo år, men detta har inte hindrat honom från att ägna sig åt sporter på elitnivå. Han har vunnit tävlingar på internationell nivå både i styrkelyftning och i bodybuilding. När han fick rehabilitering och sjukgymnastik efter sin skada, tyckte han att det var ett ganska tråkigt sätt att träna på. Han kom så småningom i kontakt med gymträning och upptäckte att han tyckte det var mer stimulerande. Problemet var att gymmen ofta var otillgängliga och svåra att komma in på. När han bodde i Paris ville de inte ens släppa in honom på ett gym utan han var tvungen att hämta polisen för att få tillträde. Men efter det fick han träna gratis!

Det var genom en tävling som Antoni av en slump hamnade i Sverige. Han trivdes bra och har nu varit här i över 12 år. 2004 träffade han sin fru Hannah och de har sonen Noah, 4,5 år tillsammans. Under 2009 tävlade Antoni i både SM och VM i bodybuilding. Det var första gången en internationell tävling i bodybuilding för rullstolsburna arrangerades och naturligtvis var det en stor upplevelse att delta. Resultatet? En femteplats! Något datum för nästa tävling finns inte i dagsläget men i väntan på det jobbas det på att hålla formen!

KOM OCH PROVTRÄNA GRATIS!

Välkommen!

Antonisgym ligger vid Börjetull i Uppsala. Vi vill erbjuda ett tillgängligt gym som passar alla, motionärer såväl som elitidrottare eller funktionshindrade.

KOM OCH PROVTRÄNA GRATIS!

Nyheter

SEPTEMBER: Missa inte vår fantastiska studenterbjudande under september: 3 halvårskort till priset av 2!!! Dessutom får alla studenter provträna gratis under en hel vecka! Vi har ett nytt samarbete med Muskelcentrum Naprapatklinik som ligger i Sala Backe; rabatt till alla som tränar på Antonis Gym, läs mer under Övrigt - Samarbeten.

Delta

Bra Länkar

Arkiv