-

Priser

Årskort 3600:-
Halvårskort 2100:-
Månadskort 450:-
10 ggr kort 700:-
Gyminstruktion 150:-

Studentpris

Årskort 3200:-
Halvårskort 1800:-
Månadskort 450:-

Vi erbjuder även
personlig träning.

Öppettider

Gymmet är öppet 05.00-23.00 365 dagar om året.
Receptionen är öppen för kortförsäljning mm.
13.00-18.00

Hitta hit

Adress:
Börjegatan 66
In på gården bakom varuhuset
Mix Mix.

Leta efter det

Jan
30

Köpa Kort

Skriven av admin

Hur det funkar:

Antonis Gym drivs som ett delvis obemannat gym. Våra kunder kan själva komma in med passerkort och personlig kod under större delen av dygnet (05.00 - 23.00). Receptionen är öppen på eftermiddagarna på vardagar, för kortförsäljning mm. Öppettiderna är 13:00 - 18:00.

Köpa kort:

All kortförsäljning sker i vår reception genom kontant- eller kortbetalning. Det är också möjligt att få betala mot faktura, något som många av våra företagskunder utnyttjar. Betalning via autogiro är något som vi satsar på att få igång nu under våren och det kommer förhoppningsvis att vara möjligt från och med mars.

Pausa kort:

Årskort och halvårskort kan pausas en gång, under en period mellan en och två månader. Detta är bra för dig som ska resa bort eller för dig som blir sjuk under en längre period. Övriga kort kan inte pausas.
KOM OCH PROVTRÄNA GRATIS!

Välkommen!

Antonisgym ligger vid Börjetull i Uppsala. Vi vill erbjuda ett tillgängligt gym som passar alla, motionärer såväl som elitidrottare eller funktionshindrade.

KOM OCH PROVTRÄNA GRATIS!

Nyheter

SEPTEMBER: Missa inte vår fantastiska studenterbjudande under september: 3 halvårskort till priset av 2!!! Dessutom får alla studenter provträna gratis under en hel vecka! Vi har ett nytt samarbete med Muskelcentrum Naprapatklinik som ligger i Sala Backe; rabatt till alla som tränar på Antonis Gym, läs mer under Övrigt - Samarbeten.

Delta

Bra Länkar

Arkiv